Trail Of Waving Hearts
❝ about me ❞
❝ links ❞
❝ archives ❞

❥Sunday, July 14, 2013 @11:58 AM
❝ That's my Queen 2NE1 Falling in Love ❞


Hey Boys !! Hey Girls 
ARE YOU READY?

jyeahhhh.. after waiting for a year 2Ne1 comeback again !!. i cant stop falling in love with u baybehhh









 i'm freaking excited for their comeback stage. as always they comeback with hot, unique live performance.
i'm in tears of joy. OMG~

Blackjacks Lets wait for The Baddest Female + Falling in Love on Inki today !

Touch Me Over There Touch Me Over There Touch Me Over There Touch Me Over There , Touch Touch Touch Touch EEH :D


❣ 0 prints ❣ leave yours?


❥Sunday, April 29, 2012 @2:24 PM
❝ heyy ! 29 APRIL .. happy new year ❞

Assalamulaikum ..


terketar-ketar pulak otak ni bila datang blog sendiri ni. memang agaaak lama tak menghapdate nyer. tersangat lah busy utk datang berceloteh kat sini. Last sem memang i don't have any ciput time utk online. apatah lg hapdate blog kan. here i am !  so this is gonna be my 1st post for this year 2012.  MyEm0.Com


cuti sem pun dah hampir sebulan. byk sangat benda yg nak di buat cuti sem ni. but hard to make it true. sabar je lahh. but now luckily i try my best to face one of my wishlist. I make my first step to learn Korean language instead of doing nothing. i know little bit about Korean language before this . Seriously i don't have time to learn. tersangatlah seronak di tambah lagi dpt teachers yg 'gilagila'plus awesome. (cute-hensem) OH MY !
First lesson tu memanx naik juling mata tengok hurufhuruf yg bermacammacam bentuk tu. bermulalah private lesson ala-ala budakbudak tadika. belajar alphabet . hehex.. so fun ! nota aku memang sangat messy. main tulis jer bentukbentuk yg ada. terbeliak bijik mata nak buat revision. hameek kaw !    MyEm0.Com  ehh.. lupa ! semua ni aku belajar depan skrin lappy taw. haha. sengau ! private lg kaww. hampir 3 Lesson, selepas menghafal, belajar tulistulis aku "agak" boleh baca bahasa korea yg dulu aku tengok bukan main berbelitbelit urat mata aku. sekarang masih banyak lg yg aku kena belajar. reti baca saje pun hampeh kalau tak tahu makna kan. hahaha !  study study lg !


ahh ! btw. I got my result. Alhamdulillah. Syukur sangat sebab masih dapat kekal kan title Dean List tu. Sangat risau time nak check result uhh, sebab ada satu paper tu yg buat rasa sangat down. Susah gilak kowt. bukan paper killer pun tp soalan yg keluar tu macam err..er..er.. main hentam jer jawab. Syukur sangat.  Thanks to all yang support sepanjang Sem 4 .
(dah masuk 2 hari tp blom inform parents psal result nie. hehehe)
ANC ! I WANT YOU ! Hope dream comes true. 2 sem lagikk ! oh yeahhh !


MyEm0.Com  ok lah. post kali ni memang entah apa-apa. thanks for reading ! Let's enjoy the holidayyy !

❣ 0 prints ❣ leave yours?


❥Monday, October 17, 2011 @4:32 PM
❝ si KURUS sedang Risauu ❞

Hampir 2 minggu suda cutiiii.. hari hari buadd mende yang sama jep..bangun pagi termenggu kat depan muka pintu tunggu prince datang meminang.. =p
*OHH L datang lah..saia tungguuuuuuu... kkkkk
atau saia yg pergi meminang awaks wahai L...


untuk cutii ni azam macam biasa lahh *ingat tahun baro jer ker bole ada azam??
azam untuk cuti sem ni mestilahhhh ..  SAIA NAK TAMBAH BERAT BADAN!!
wohOOoooo =O kau bolee nak azam cam gitu?



awak ni KURUS yg terlampau lahh?? *Eh tak lahh -.-"
BERAT badan?? *normal jer hokeeey -.-'
nak LEMAK?? saya bole DERMA!! *Eh..bolee ker =.="

macam mana eh nak tambahkan berat badan ni.. BMI ekceliiii tak normal.. TINGGI & KURUSS..
kena makan SAYUR banyak banyak ker? 
ada yg dah buadd tapi tax menjadi...kkkk *siapa tu?? =p
Hmmm...
orang orang kata mudah jer.."makan jer lah banyak banyak"
ekceli tak mudah lah..
kami si kurus atawww keding memanx suka makan banyak tapi tetap maintain lah!
takkn nak isi sampai pecah perut kott..tu dah cari nahas kan..
Terlalu kurus pun senang jer nak dapat penyakit bukan penyakit tu hanya untuk orang yg agakkk berisi.. 
kurus ni mungkin juga terjadi kerana genetik taw..dan mungkin juga sebab terdapat masalah pencernaan!!
 tapi yang best tentang kami si kurus ni Shopping senang!! HAHAHAHA...baju senang jer nak muat..
baju sekarang an banyak yg ala ala baju adikk gitu.. bukan lah bermaksud kami pakai baju kentat sendat gitu tapi baju yang sendat dan ketat bagi orang orang biasa pakai tax ketat untuk kami..ngeee~ >_<


 izzy ada terbaca dalam majalah DARA.com tentang cam ner mau kasi tambah si kurus punya isi

  • banyakkan makan makanan yg TINGGI KALORI, PROTEIN & GARAM GALIAN =)
          Roti lagi byk kalori dari Nasi. so selepas sejam anda melantak nasi makan lah roti
  • Setiap waktu makan tu bermakna bagi si kurus. TIGA hidangan utama & DUA hidangan snek SEHARI (pokai lar camni)
          Hidangan snek - Sandwich. biskut. minuman bersusu, buah-buahan kering, jus
          (elak yg ada bahan kimia dan pengawet)
  • Minum SATU GELAS SUSU ataww makan TELUR SEPARUH MASAK  setiap hari =)
  • SENAMAN TERATUR (kasi tambah otot otot badan)
  • GANTI TENAGA yg dah terkeluar time senaman tu.
           melantak makanan yg ada sumber protein & karbohidrat
  • MAKANAN SOKONGAN
          vitamin B (bantu cerna nutrisi yg di ambil)




<--- amacam? kuatt ark? 
*si tiang nak angkat si tettt xp




apa apa hal sesuatu azam tu InsyALLAH dapat di capai jika kita berusaha nak gapai sesuatu.. jaga diri bebaik & jgn lupa doa utk kesihatan diri walau mcm mana pun bentukk badan anda.yg penting SIHAT!
P/s : kalau nak cepat gemukk org tua kata kahwin jer lahh..kekeke...

lama sangat sangat sangat tak hapdate blog nie =(

❣ 2 prints ❣ leave yours?


❥Friday, June 24, 2011 @9:52 PM
❝ 2PM @ MB ❞









❣ 1 prints ❣ leave yours?


❥Saturday, June 18, 2011 @10:58 PM
❝ yang tak di undang dtg bertandang ❞

Hati berdebar-debar.. heartbeat rate memang tax dapat nak kawal lg..
sesak nafas..muka seposen


bintikbintik saya nampak kamu!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.a.a.a.a.a.a.a.a.aaaaa
terasa nk terus tidur & bangun pagi esk sumer skali bintikbintik ni hilang..
 bertapaaaaa~

mood : stress!

❣ 0 prints ❣ leave yours?


❥ @3:14 PM
❝ JYJ di otak ku ❞

first of all i wanna say that this is only what i think & what i feel k..no matter whatt i still love them so demn much ok..

woOooah...this is HOT!!
Lucky fans bcoz they have a chance to see JYJ live performance..
so envy lOoor...
but then i saw
Ewwwww....the dancers??
 ******

 apa motif kangkang nie?? =.="
*speechless*

aiyakkkk...
hmmm...bg i kan dorg tax perlukan dancers watsoever ni sumer..buat mnyemak stage jer..
abgabg sumer performance memanx daebakk tahap cun ahh..
suara mantap..abg dah hot ok..no need sampah menyampah nie..
sumpah tax terlyn vid dorg yg di Busan nie..tgk satu pun daah ewww...sorry to say =`( 
*apsal aku pnggil abg ni... >_<*
rindu sgt konsert TVXQ yg meletop-letup tu..
 i still terkinja-kinja melompat melalak tgk dorg 5 atas pentas hokeyy..
  tax perlu dancers cam ni..



 i still LOVE JYJ ^^,
i just HATE the DANCERS!!




❣ 0 prints ❣ leave yours?


❥Saturday, June 11, 2011 @8:05 PM
❝ Ben Ashaari ..: Jom Kenal Blog Saya ❞

Segmen lagi, lagi dan lagi..
kali ni Encit Ben buat Segmen 'Jom Kenal Blog Saya'
Klik SINI utk join..



tangan ni suka menari-nari di keyboard sejak tahun lepas..actually ni velog izz yg kedua..velog yg 1st tu suda di lupakan..ok saya curang..curang itu bergaya hokeeey..
mula berblog tu just utk sukasuka mainmain..kau ada blog? aku pun hada...kekeke
then setelah lama berblog walking..fuhh..idup sbg blogger itu best..banyak input aku dpt dari bloger lain..lebihlebih lagi dari tuan pembuat segmen ni..thanks Encit Ben..
apa yg hada di blog ni? macammacam kot..HAHAHA..

thanks semua yg sudi terjah blog Cik Izzy nie..
kenyikkenyit mata* xDD
salam kenal ..:

❣ 6 prints ❣ leave yours?


❥ @6:16 PM
❝ Contest Kaki Paling Comel ❞

weeee~akhirnya kaka cute Ailyl suda menhapdate blog nya..
& kali ni pasal contest kaki paling comel..
contest yg agaaakk unik.. & aku pun TERjoin lar contest nie..*excited*

utk maklumat lanjut klik banner yeer


Syarat-syarat penyertaan :

1) mempunyai blog sendiri dan masih aktif
2) kalau boleh jadilah follower blog ini
3) Letak tajuk entri sebagai "contest kaki paling comel"
4) Copy banner, linkkan ke ailylrozanna.com kemudian letak dekat sidebar
5) tag 3 orang kawan yang korang rasa kaki dia comel gak

 dgn muka tax bersalah nyer Cik Izzy mengetag

MyEm0.Com
`Cik Izzy bersama peneman sejati-cikwinwin`





❣ 4 prints ❣ leave yours?


❥Sunday, June 5, 2011 @5:07 PM
❝ kami kawan hokey! ❞

 Dia tikam belakang Saya, Saya tikam belakang Dia


Dia menangis, Saya menangis

Dia Gelak, Saya Gelak

Dia cakapcakap pasal Saya, Saya cakapcakap pasal Dia

 Dia tipu Saya, saya tipu Dia

Itu Kami, Ini Kami
Dia baik, Saya baik ..: Dia jahat, Saya jahat


Dia Kawan Saya & Saya kawan Dia noktah
APAKAH?
itu semua asam garam berkawan kan? tapi selama manakah ikatan korang sebagai kawan akan kekal dgn cara sebegini?

❣ 0 prints ❣ leave yours?



Welcome to izzy's site

gadis mentadak!! itulah diri ku..kenapa?? sebab tadaaa~
sejibik!! aku memanx terkenal dgn budak speccy...nerd ke? tax kOt..yg daku tahu aku tidak dapat berenggang dari pakai glasess ni..nyawa tu..hehe glasess ku teman baik ku..muaaahx..just click 'about me' to know more ^^ aaaah!! nota kaki: This site welcomes colourful and bright people k! Enjoy your stay here... as long as you want! but if you are RIPPERS,HATTERS
i will kick you out of my site!
other than that... feel free to roam around!









❥ sentuh iklan ♥

❥ kontez aku join ♥

❥ IMyMeMine ♥


❥ TUAN RUMAHHH
❥ ulangtahun ke-19
❥ Me♥Friends

sayang kamo semua!!! will be update
❥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ WishList ♥

♣ Study is MY PRIORITY ..DEAN List for all sem!! that's my target ♣ ENJOY .. VIP ticket for 2NE1 & INFINITE concerts (please come to Malaysia) ♣ Build up my confidence to date the 'DOCTOR' *wink*
❥ YOU LIKE?? kissu ♥





❥ gossips


❥ kpOp worLd


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com
❥ credits

Main Design & tukang melalut : ME! izzy



hai..hai..hai.. izzy comes, izzy go...I.Z.Z.Y... *wink* 19 years old k..masih muda. tapi agak risau untuk menjejakkan kaki ke ke alam 20-an next year. mencabar kot. aku masih budak mentah yang merupakan mahasiswi di UITM..Diploma in accOuntancy (DIA)!! itulah jurusan aku..sangat lar minat $o$..ehem..ehem..itu bukan bermakna mata duitan k.i means i love calculation..tengok jari larr beb..ahh..selain gadis mentadak, aku ni galah.. tinggi tp kurus. tinggi sangat ker aku ni? biasa-biasa aja. orangnya keding ann sebab tu nampak tinggi.. dalam kata lain tinggi yang tax sesuai dengan kandungan lemak dalam badan xDDD tapi tengok muka tembam an..kan..kan..>_<.. kamo..kamo...!! >_< fyi..aku seoarang yang "agak" addicts dgn KPOP, JPOP, TPOP segala ni.. sudah terang lagi bersuluh di ruangan *My Drugs* tu an..sekarang ini pun memang sudah berlambak orang yang minat benda alah ni & ada juga lar yang menyampahkan?? i knOw that...apa-apa hal ini adalah minat aku. benda ini datang dari hati yang gediks nie...ahaks..⊱✿◕‿◕✿⊰ HAHAHA...taxde larh..mana ada gediks ann..masing-masing ada minat tersendiri ann..maybe naluri aku ni lebih ke arah KJT-POP ni.. darah pun campur ann.. aah..btw..kalau yang tertanya-tanya 'hish nape lar ramai sgt gadis yang minat kpop ni ehh?? faham ker?' meh cini aku mahu jawab..not just gadis-gadis ok..jejaka-jejaka pun ada yang minat ehh..bagiku dorg ni sangat lar talented..dari segi suara,style,lagu dorg...perghh...memang terbaik ahh..& lagi satu..muka diorang? hmmm...ok memang tak di nafikan dorg ada rupa "*kadang-kadang ada yang buat plastic surgery ann..*.& sekarang ann semua itu bukan isu utama..yang penting bakat babe...kualiti itu penting.. faham? benda kalau kita sudah minat ann ofcOurse macam-macam cara di buatnya untuk memahami benda alah ni..& aku yes..i learn it..abang pom memang ada beli buku untuk belajar bahasa dorg..& hasilnya agk memuaskan..even tax expert bahasa dorg but i still understand it..kalau susah sangat cari jer translatornya..LOL >_< ok my dear..apa-apa hal pun masing-masing teruskan dgn minat masing-masing ok..asalkan tax over sangat..minat pom ada limit gakk ann.. *terasa aku* HAHAH...well..aku sedang berubah. sedang dalam proses untuk mengawal diri dari aaaaaaaaaa.....TAMAT ❥ my Tressure. duit ku melayang ke arah mu